Happy Yogadagen
Geschreven door Naomi

10 juni 2021

Sinds 2018 organiseren Maya en ik ieder jaar een compleet verzorgde ontspan-oplaaddag: een kadootje voor jeZelf in een oase van rust. Alles staat in teken van ontspanning, loslaten, zelfliefde, beweging en rust.
Je ziet iedereen genieten van o.a. de tuin, de rust en natuurlijk de yoga, meditatie, niet te vergeten de heerlijke zelfgemaakte vega(n) lunch, strandwandeling, handmassage… en met een happy gevoel gaat iedereen lekker naar huis. Heerlijk zo’n dag, het voelt als een mini-vakantie.
Dit jaar waren de Happy Yogadagen snel volgeboekt, nog voordat we het op Social Media konden zetten! De groepjes zijn klein, maximaal 4 personen, zo houden we het knus, veilig én persoonlijke aandacht.
De 1e yogadag was in het Pinksterweekend op 24 mei, dit was een speciale yogadag voor ouder & kind, en wat was het fijn! De verbinding van deze bijzondere tieners (met autisme) en hun moeders, heel mooi!
Afgelopen zondag was de 1e Happy Yogadag voor volwassenen met 4 mooie en bijzondere vrouwen. De stilte strandwandeling in de middag lieten zij voorbij gaan en kozen voor een relax middagje in de tuin met Yoga Nidra en een heerlijke handmassage van Maya.
We kijken alweer uit naar de volgende data: 27 juni VOL – 11 juli VOL – 18 juli VOL – 15 augustus: 2 plekjes vrij!
Bij voldoende aanmeldingen organiseren we nóg een dag op zondag 29 augustus.
Vorig jaar was overigens ook de 1e editie Special Yogadag voor jongeren en (jong) volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking! Dit jaar wordt deze speciale yogadag op 14 augustus georganiseerd en je kunt je nog aanmelden hiervoor! Er is nog 1 plekje vrij. (begeleider of ouder is welkom).
We zijn erg dankbaar, trots én blij dat we deze ontspanningsdagen kunnen organiseren en we iedereen een mooie dag en ervaring mogen geven!
Namasté Maya en Naomi

Misschien vind je het volgende ook leuk om te lezen…

Geschreven door Naomi

10 juni 2021