Individuele begeleiding

Via scholen en andere organisaties kwam ik jaren geleden in contact met ouders van kinderen en jongeren thuis of in een woongroep die extra hulp nodig hadden. Sinds die tijd help ik gezinnen en mantelzorgers met veel liefde en plezier. Zo zorg ik ervoor dat je als ouder wordt ontlast in de dagelijkse zorg van je kind met een zorgvraag. Ik voel goed wat er nodig is zodat ik hier op kan inspelen. Belangrijk vind ik het om verbinding te maken, vertrouwen te creëren en plezier te hebben. Deze 3 staan voor mij voorop! Mijn humor en warme persoonlijkheid helpen mij hierbij. En omdat iedere situatie weer anders is, geef ik de begeleiding op maat en kan deze per keer verschillen.

Vanaf 2018 sta ik ingeschreven bij de KvK als individueel begeleider voor gehandicapten. Op deze manier kan ik kinderen en volwassenen met een zorgvraag, zowel aan huis als op locatie persoonlijke begeleiding bieden.

Voor een impressie klik op de foto

OmiYoga Individuele begeleiding

Ook juist in tijden van Corona

Nu Corona ons leven in meer of mindere mate beïnvloedt zie ik dat steeds meer gezinnen met kinderen of jongeren met een beperking behoefte hebben aan ondersteuning. Soms wordt het allemaal even te veel. Het is dan belangrijk dat je dan even tijd hebt voor jezelf om weer op te laden.

Graag kom ik bij jullie gezin langs om te kijken waar ik bij kan helpen. Dat kan bijvoorbeeld het vergroten van de zelfredzaamheid van je kind zijn tot gezellig samen een spelletje spelen. En als het weer het toelaat buiten een frisse neus halen. Heeft je kind huiswerk? Ik help hem of haar graag hierbij. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Vergoeding individuele begeleiding

De individuele begeleiding die ik geef kan in bepaalde gevallen worden vergoed vanuit de gemeente of via het zorgkantoor.

De gemeente

Kinderen tot 18 jaar vallen onder de Jeugdwet. Individuele begeleiding van volwassenen valt meestal onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente voert deze wetten uit. Daarom vraag je individuele begeleiding bij de gemeente aan. Ook kun je hier een persoonsgebonden budget (pgb) aanvragen.

Het zorgkantoor

Bij het zorgkantoor kun je individuele begeleiding vergoed krijgen als je een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz) hebt. Ook kun je bij het zorgkantoor een persoonsgebonden budget (pgb) vragen.

Meer informatie hierover vind je op de website PerSaldo.

Wil je meer weten over individuele begeleiding?

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 3 werkdagen contact op.

info@omiyoga.nl

06 83 41 99 16

~

Privacyverklaring

h

Algemene voorwaarden

Copyright © 2021 - 2024 YogaPraktijk OmiYoga

Webdesign: A Touch of Spring - colourful websites