Mijn wens is om zo veel mogelijk kinderen te bereiken en te helpen.

Speciale (therapeutische) yoga kan ook online! Online kan ik jou of jouw kind begeleiden en heeft online yoga vele voordelen. Het kan op elk moment wanneer je wilt, je kunt terug kijken wanneer je wilt en je hoeft de deur niet uit!

Ik voel me verbonden met deze kinderen en wil ze graag hun innerlijke rust laten ervaren.

Yoga is verbinding, de verbinding tussen mij en de persoon komt voorop, iedere keer vieren we samen elke gemaakte stap of overwinning met liefde, geduld, plezier en vertrouwen!

Wat houdt dit programma in?  

 

Een online yogaprogramma op maat gemaakt voor jouw kind

Ieder kind is uniek. Dit is de reden dat ik het speciale online yoga programma op maat maak voor jouw kind. Op het moment dat je één van mijn programma’s wilt volgen, ontvang je van mij een korte vragenlijst. Afhankelijk van de vraag en behoefte volgt er een kort intakegesprek. Naar aanleiding van de door jou ingevulde gegevens en ons gesprek maak ik het programma. Zo kunnen ook kinderen (en jongvolwassenen) met een verstandelijke of lichamelijke beperking, in rolstoel of met een meervoudig beperking deelnemen aan het programma.

Je kunt kiezen uit één van mijn 3 pakketten

  • Basispakket (1) met 4 video yogalessen, inclusief een instructie video. Een yogales duurt 15 tot 25 minuten. Ik begin de les met een inleidend moment, waarop de adem- en lichaamsoefeningen volgen en ik sluit de les af met een eindontspanning. 
  • Basispakket (2) met 4 video yogalessen, inclusief een instructie video. Daarbij ontvang je 4 losse audio’s (ontspanningsoefeningen). Deze kun je afzonderlijk beluisteren. Je ontvangt bij dit pakket ook een E-book waarin onder andere de audio’s zijn uitgeschreven. 
  • Combinatiepakket (3): basispakket (2) met een extra video: De Zonnegroet en 2 live online yogalessen of coachingscalls. We kijken dan samen hoe de lessen gaan en waar jij als ouder/begeleider of je kind tegen aanloopt.

Het programma is op ieder moment te volgen.

Het voordeel van het online yoga programma is dat je het op ieder moment van de dag kunt volgen wanneer er behoefte is. En je kunt de lessen ook zo vaak doen en herhalen als je wilt.

Herhaling is belangrijk en als je de lessen vaak doet zul je sneller verbetering merken.

Plan bijvoorbeeld een vast moment op de dag / in de week om een les te volgen. Doe als ouder of begeleider mee, geniet samen en heb lol. Yoga is super leuk om te doen naast dat het zo weldadig is voor het lichaam.

Besloten Facebookgroep

Zodra je je aanmeldt voor krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep. Hierin kun je vragen stellen,  ervaringen delen en zal ik tips en inspiratie delen met jullie.

Coachingscalls en privé yogasessies los bij te boeken.

Het is mogelijk om live privé yogasessies of extra coachingcalls te boeken voor het kind zelf of voor de ouder/begeleider zodat ik je kan begeleiden en helpen bij persoonlijke vraagstukken of hulpvragen. Waar loop je tegen aan als ouder, waar heeft het kind hulp of extra oefeningen voor nodig. We kunnen alles bespreken. Ik zal jullie helpen en begeleiden en coachen.

In overleg is het ook mogelijk dat ik eerst een bezoek breng aan huis, op school of dagbesteding om een nog beter beeld te krijgen en samen te kijken naar de wensen, behoeften en mogelijkheden.

Wil je liever eerst een live privé yogales boeken voordat je met het online programma mee doet? Stuur dan een mail naar info@omiyoga.nl.

Je kunt kiezen uit één van de 3 pakketten

Even lachen! Bloopers tijdens het opnemen van de video’s voor mijn online programma 

info@omiyoga.nl

06 83 41 99 16

~

Privacyverklaring

h

Algemene voorwaarden

Copyright © 2021 - 2024 YogaPraktijk OmiYoga

Webdesign: A Touch of Spring - colourful websites