Ouder & kind yoga

Quality time: een moment voor jullie samen!

Yoga betekent verbinding: met je lichaam, met jezelf en met anderen. Het maakt je lichaam gezond en sterk. Door yoga kun je je zelfverzekerder voelen en het prikkelt de fantasie en de verbeeldingskracht.

Ontdek hoe leuk en fijn het is om samen met je kind aan yoga te doen. Ouder & kind yoga is een mooie manier om de verbinding aan te gaan met elkaar, op een warme en speelse manier. In de lessen is er ruimte voor yoga, samen bewegen, plezier hebben en masseren. Aan het einde van de les kun je samen lekker ontspannen. Je leert allerlei yoga oefeningen die fijn zijn om samen thuis te doen.

Yogapraktijk OmiYoga - Ouder & kind yoga 2
Yogapraktijk OmiYoga - Ouder & kind yoga

Handige weetjes

Ouder&kind yoga voor ouder, oom of tante, opa of oma.

Het is niet alleen heel goed om te werken aan de onderlinge relatie tussen ouder en kind maar het is ook goed om individuele aandacht te bieden aan je kind.

Door individuele aandacht kun je optimaal inspelen op de behoeften van je kind.

Sommige oefeningen kunnen voor jonge kinderen in het begin als lastig ervaren worden. Individuele begeleiding speelt dan een belangrijke rol. Zo kun je je kind helpen en ondersteuning bieden.

De lessen worden door mij privé gegeven.

Op deze manier krijgen jullie alle aandacht. Wil je de lessen volgen met meerdere ouders en kinderen dan is dit in overleg en op afspraak mogelijk. 

Voordelen van ouder & kind yoga

Yogapraktijk OmiYoga - Ouder & kind yoga 3

Samenwerking

Ouder en kind leren samen te werken door de yoga oefeningen samen te doen. Hierdoor versterk je niet alleen de onderlinge band maar leert het kind op jonge leeftijd samen te werken. Er ontstaat wederzijds respect en je leert elkaars talenten ontdekken. Verder kun je elkaar helpen bij de verschillende oefeningen.

Yogapraktijk OmiYoga - Ouder & kind yoga 4

Aandacht voor elkaar

Soms kan het zijn dat er minder tijd voor elkaar ingepland wordt. Werk, opvang en andere bezigheden vullen al snel de dag. Bij ouder & kind yoga heb je echt een moment samen. Het versterken van de band tussen ouder en kind kan op latere leeftijd nog positief werken.

Yogapraktijk OmiYoga - Ouder & kind yoga 5

Algehele ontwikkeling

Denk hierbij aan verschillende motorische vaardigheden, evenwicht, concentratie, creativiteit en ontspanning. Voor het jonge kind dat nog in de groei is, is dit van groot belang, maar ook voor een ouder kunnen deze oefeningen erg positief werken.

Wil je meer weten over ouder & kind yoga?

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.

info@omiyoga.nl

06 83 41 99 16

~

Privacyverklaring

h

Algemene voorwaarden

Copyright © 2021 - 2024 YogaPraktijk OmiYoga

Webdesign: A Touch of Spring - colourful websites