Stichting Special Child Yoga

Het doel en missie van Naomi is om zoveel mogelijk kinderen met een beperking in aanraking te brengen met de speciale yogamethode. In 2019 heeft Naomi een mooi plan ingediend bij Citylab010. Citylab010 geeft onder andere subsidies aan Rotterdammers die nieuwe ideeën en initiatieven hebben om de stad te ontwikkelen. Na maanden in spanning te hebben gezeten, heeft zij eind 2019 groen licht gekregen van Citylab010 om haar plan te verwezenlijken!

Yogapraktijk OmiYoga - Subsidie ontvangen Citylab010
Yogapraktijk OmiYoga - Oprichting stichting Special Child Yoga

Oprichting Stichting Special Child Yoga

Eind december 2019 is de Stichting Special Child Yoga opgericht door Naomi. Vanuit de stichting bezoekt Naomi scholen en speciale BSO’s en komt zij bij kinderen thuis. Naomi helpt hierbij de fysieke en mentale ontwikkeling en het emotioneel welzijn van het kind te verbeteren. Ze helpt hiermee veel kinderen zich beter te laten voelen, te ontspannen en ze geeft hen een rust moment.

Yoga is voor iedereen

Of je nou een kind bent met of zonder beperking. De deuren van OmiYoga staan dan ook open voor iedereen, zowel kinderen én (jong) volwassen met een specifieke zorgvraag die baat hebben bij deze unieke methode van yogatherapie. Ook voor diegenen die niet over de benodigde middelen beschikken. Het doel van Stichting Special Child Yoga is om deze groep tegen een slechts geringe bijdrage in staat te stellen toch aan de yogasessies deel te nemen. Dit kan mede mogelijk zijn met jouw hulp.

Yogapraktijk OmiYoga - Oprichting stichting Special Child Yoga 2

In 2021 krijgt de stichting een ANBI status, hierdoor is het mogelijk om belastingvrij te schenken

Meer fondsen en subsidies met ANBI status.

In 2021 zal de ANBI status werkelijkheid worden zodat de Stichting meer fondsen kan gaan werven om het werk en de missie van Naomi voort te kunnen zetten.

Met de ANBI status kan de fiscus helpen.

Steun kinderen met een donatie. Als donateur mag je de gift, schenking of donatie, groot of klein aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Je hoeft hiervoor niet naar de notaris.

De donaties worden 100% ingezet voor hulp aan kinderen met een specifieke zorgvraag.

Stichting Special Child Yoga betaalt geen belasting over de ontvangen schenkingen. Hierdoor kunnen wij de donaties 100% inzetten voor hulp aan kinderen met zorgvraag.

Word jij ook ‘Vriend van Stichting Special Child Yoga’?

Door minimaal 10 euro te doneren, kun jij ‘Vriend van Stichting Special Child Yoga’ worden en een groot verschil maken in het leven van deze kinderen. Je helpt meerdere kinderen per jaar met een specifieke zorgvraag waardoor de fysieke, mentale ontwikkeling en het emotioneel welzijn van het kind aanzienlijk zal verbeteren.

Bedrag

 

Het bestuur & de ambassadeurs

Naast de (financiële) support van de yogaleerlingen die wekelijks yogalessen volgen, steunen ook andere fantastische mensen, ambassadeurs en organisaties de stichting, zoals Jeugd Sport Fonds en Nationaal Fonds Kinderhulp.

Bestuur van de stichting

  • Naomi Schillevoort (voorzitter)
  • Diana Saarloos (penningmeester)
  • Maya van Nes (secretaris).

Ambassadeurs

Momenteel ben ik op zoek naar ambassadeurs. Heb je interesse en zou je Stichting Special Child Yoga een warm hart willen toedragen? Laat het mij dan even weten.

info@omiyoga.nl

06 83 41 99 16

~

Privacyverklaring

h

Algemene voorwaarden

Copyright © 2021 - 2024 YogaPraktijk OmiYoga

Webdesign: A Touch of Spring - colourful websites