Wat anderen zeggen van mijn lessen

 

Ik wil je laten weten dat ik heel blij ben met de uurtjes vol liefde die je met Lotte doorbrengt. Ze geniet er zo van.

Moeder van Lotte, 22 jaar met Cerebrale Parese (CP)

 

Ik vind het heel fijn en rustgevend en goed voor concentratie. Door de yoga maak ik mijn hoofd leeg en dan kan ik makkelijker weer terug naar dat lege plaatje en dat is fijn.

De juf kan heel goed alle oefeningen uitleggen. 

Milou, 9 jaar (ADD)

 

Douwe volgt nu ruim een jaar privé yogales met daarnaast af en toe een groepsles met leeftijdgenoten.

Hij geniet van de ‘me-time’ voor hem, tijd om helemaal naar binnen te gaan en te landen in zijn lijf. Wat hij erg fijn vindt. Het geeft hem de juiste balans naast zijn meer expressieve kant (drummen en voetballen etc). Lekker rozig komt hij na een les thuis, voldaan en rustig, gezien, gehoord en gevoed.

Dankbaar voor de lieve begeleiding van Naomi die ziet wat er op dat moment nodig is. Zo fijn en noodzakelijk dat dit aanbod er voor kinderen is.
Moeder van Douwe, 11 jaar

 

Ze voelt zich ontspannen na de yoga, ook het bewegen vindt ze erg prettig. Ze doet thuis de oefeningen, die gebruikt ze bij pijn en angst en vervelende gedachten.
Ze is ook erg blij met de 1 op 1 behandeling, even een uurtje helemaal voor haar alleen. 

Moeder van Daniela, 42 jaar (LVB en ASS)

 

Al sinds de 1e les gaat Milou met ontzettend veel plezier naar de yogales. Ze vindt het heel fijn, komt echt tot rust en kan vaak niet wachten tot ze weer mag gaan. Ook de tips voor thuis helpen steeds beter. De betrokkenheid van jou maakt het voor mij als ouder extra fijn. Je denkt en helpt mee, ook tussen de lessen door. In de zoektocht naar de juiste weg en begeleiding voor Milou heb ik het gevoel in jou een waardevolle extra kracht te hebben gevonden!

Moeder van Milou, 9 jaar en heeft ADD

info@omiyoga.nl

06 83 41 99 16

~

Privacyverklaring

h

Algemene voorwaarden

Copyright © 2021 - 2024 YogaPraktijk OmiYoga

Webdesign: A Touch of Spring - colourful websites