de weg naar je Ware Zelf

OmiYoga

Wie ben ik

Mijn naam is Naomi Schillevoort en ik ben gediplomeerd yogadocente. Alweer bijna 20 jaar geleden woonde ik lange tijd in Zuid-Amerika waar ik met yoga en mediteren in aanraking ben gekomen, eerst in Cuba en later in Colombia. Terug in Nederland in 2006 kwam Integrale Yoga al snel op mijn pad. Deze yogavorm was anders... dit was puur ervaren en voelde als thuiskomen. Het is voor mij (nog steeds) een reis van het avontuur van het bewust zijn. 

De weg naar mijn Ware Zelf. Alles in het leven is Yoga.


Ik ben de docentenopleiding voor volwassenen gaan volgen zodat ik anderen kon helpen ervaren wat Integrale Yoga voor je kan betekenen. Ik wilde het zo graag doorgeven, dat wat ik zelf had ervaren. Yoga heeft mij namelijk op vele moeilijke momenten in mijn leven geholpen, tijdens een depressie en flinke burn-out maar ook tijdens en na mijn gecompliceerde zwangerschap en bevalling. 

Deze opleiding heb ik in 2009 afgerond en daarna heb ik mij gespecialiseerd in de ademhaling en meditatie. 


Na jaren yogalessen te hebben gegeven aan volwassenen voelde ik dat ik bij de kinderen 'moest' beginnen! "Wat als ik kinderen op jonge leeftijd al yoga en mindfulness kon laten ervaren en tools zou kunnen meegeven die zij thuis en op school konden gebruiken....?"

Niet zeker wetende of ik dit wel zou kunnen en of dit echt wel wat voor mij zou zijn, ben ik in 2016 toch gestart met de opleiding Integrale Kinderyoga.

Tijdens mijn eerste yogalessen op een school wist ik het gelijk: dit was zeker wat voor mij en ik wilde me verder ontwikkelen en specialiseren. Ik ben mij gaan verdiepen in yoga voor hooggevoelige kinderen en kinderen met een speciale zorgvraag en verstandelijke en lichamelijke beperking (zoals autisme, ADHD of Down-Syndroom).

 

Sinds begin 2017 geef ik les op scholen en BSO's in  Rotterdam. Op speciaal onderwijs geef ik yogalessen aan kinderen met beperkingen in de leeftijd van 4-12 jaar en yogaworkshops aan (jong)volwassenen met beperkingen. Kinderen met een speciale zorgvraag begeleid ik

1 - op - 1, zowel op school en thuis.


En in 2018 was dan eindelijk mijn droom uitgekomen: ik ben gestopt met mijn parttime baan bij de overheid en mag nu iedere dag yogalessen verzorgen!


Ik geef alle yogalessen zowel aan volwassenen als aan kinderen op een rustige, zachtaardige en toegankelijke manier. Puur vanuit mijn hart, soul to soul en met heel veel liefde en plezier, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij mij, de kinderen zich veilig voelen en bij wie ze zichZelf mogen zijn.


Hopelijk ontmoeten we elkaar op de yogamat, namasté.