de weg naar je Ware Zelf

OmiYoga

Wie ben ik

Mijn naam is Naomi Schillevoort en ik ben gediplomeerd yogadocente. Alweer bijna 20 jaar geleden woonde ik 9 jaar in Zuid-Amerika waar ik met yoga en mediteren in aanraking ben gekomen. Terug in Nederland in 2006 kwam ik in aanraking met Integrale Yoga Nederland. Deze yogavorm was anders, dit was puur ervaren en het voelde als thuiskomen. Het is voor mij de reis van het avontuur van het bewust Zijn. De weg naar mijn Ware Zelf.


Ik ben de docentenopleiding gaan volgen zodat ik anderen kon leren ervaren wat  yoga voor je kan betekenen. Ik wilde het graag doorgeven, dat wat ik zelf had ervaren. Yoga heeft mij op vele moeilijke momenten in mijn leven geholpen, tijdens een depressie en burn-out, maar ook tijdens en na mijn gecompliceerde zwangerschap en bevalling. Het heeft mij geholpen de stilte en rust in mezelf te vinden en om te leren gaan met de prikkels en drukte van de huidige maatschappij.


Na jaren yogalessen te hebben gegeven aan volwassenen voelde ik dat ik bij de kinderen 'moest' beginnen! "Wat als ik kinderen al yoga en mindfulness kan laten ervaren en tools kan meegeven die zij thuis en op school kunnen gebruiken en in hun verdere leven....?"

Tijdens de opleiding Integrale Kinderyoga en mijn eerste yogalessen op een basisschool wist ik dat ik me verder wilde ontwikkelen en verdiepen. Mijn wens was om iedere dag zoveel mogelijk kinderen en tieners kennis laten maken met yoga en yoga laten ervaren.


Ik ben me verder gaan specialiseren en verdiepen in yoga voor hoogsensitieve kinderen en kinderen met een specifieke zorgvraag (zoals Autisme, ADD/ADHD, Down Syndroom of Cerebrale Parese) en ben nu gecertificeerd yogadocente werk volgens de unieke yogamethode Yoga for the Special Child®.


Op speciaal onderwijs geef ik yoga aan kinderen met specifieke zorgvraag in de leeftijd van 4-12 jaar, in kleine groepjes en 1-op-1 begeleiding. 

Ook geef ik individuele begeleiding aan kinderen en (jong( volwassenen met beperking aan huis en op locatie: Kinderfysiotherapeutisch Centrum Zoetermeer aan de Willem Dreeslaan 147, Zoetermeer en Luzacstraat 23b in Rotterdam.

Ik geef regelmatig yogaworkshops aan (jong) volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking bij Stichting Bont, Gemiva en bij Ipse de Bruggen. 


Naast therapeutische yoga geef ik nu al een aantal jaar yoga&mindfulness lessen op basisscholen, middelbare scholen en BSO's in Rotterdam. Ook geef ik trainingen aan leerkrachten en docenten op scholen 'Yoga&Mindfulness in de klas'. 


Ik geef alle yogalessen zowel aan volwassenen als aan kinderen op een rustige, zachtaardige en toegankelijke manier. Puur vanuit mijn hart en met veel liefde en plezier, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, zich veilig voelt en zichZelf kan zijn.


Hopelijk ontmoeten we elkaar op de yogamat. Namasté!