WAUW! Wie had ooit gedacht dat het zou worden uitgezonden?!
Geschreven door Naomi

13 november 2020

WAUW! Wie had ooit gedacht dat het zou worden uitgezonden?! 😃
September vorig jaar onderweg naar Moordrecht naar mijn yoga leerling Lotte (22 jaar met CP) werd ik gebeld door Talpa… omdat ik speciale yogalessen geef aan jongeren met een beperking o.a. Down Syndroom. Of ik iemand ken vanuit mijn yogalessen die een mooie wens heeft voor het programma Down met Johnny🧘🏽‍♂️🧘🏻‍♀️
Als eerste kwam Daniël in mijn gedachten. Ik ken hem via @stichtingbont en lieve yogini Lotte. Ook is Daan het broertje van de liefste BSO juf van mijn dochter!
Op de dagbesteding @gemivasvggroep De Schakel heb ik vorig jaar ook yogaworkshops gegeven en Daan heeft daar enorm van genoten. Thuis zat hij geregeld in kleermakerszit met zijn ogen dicht. “Heerlijk zennnn” noemde hij het.
Ik reed diezelfde dag na de yogales met Lotte gelijk door naar De Schakel. Eerst even polsen of Daan een wens heeft voor iemand anders. Gelijk vertelde hij over zijn vriend Pjotr. Het verdriet van zijn vriend, hij wilde hem opvrolijken.
De moeders van de jongens vonden het aanvankelijk wel spannend allemaal maar gingen akkoord.
Samen met Daan maakte ik een tof filmpje voor Johnny. Ik stuurde het op en toen was het afwachten.
Al gauw ontving ik bericht dat ze er alles aan gingen doen om de wens van Daniël in vervulling te laten gaan… alleen moest alles wel een verrassing blijven voor Daniel en Pjotr. Dat was wel lastig… zo lang (2 maanden niks mogen zeggen…)😉
Het contact met Talpa ging verder over naar de moeders van de jongens. En al heel snel ging het balletje rollen.
In november werd eerst Daan verrast in De Schakel en daarna Pjotr.
Wat een indrukwekkende tijd voor Daan en Pjotr!
Ze hebben zo veel lol gehad, hun idolen ontmoet, naar wedstrijden geweest, op televisie geweest bij Max en morgen dan echt de uitzending!
Ik ben enorm dankbaar en blij dat Talpa mij gebeld heeft en dat de wens van Daniël in vervulling is gegaan en de jongens een fantastische tijd hebben beleefd!

Misschien vind je het volgende ook leuk om te lezen…

Geschreven door Naomi

13 november 2020