de weg naar je Ware Zelf

OmiYoga

Yoga op (basis)scholen in Rotterdam e.o.

Kinderyoga op de Vrijeschool in Rotterdam West

Vanaf begin 2017 tot eind 2018 hebben alle kinderen op deze eigentijdse vrijeschool iedere week yogales ontvangen.

Alle elementen van de integrale yogales kwamen aan bod: spelenderwijs de lichaamshoudingen aanleren, bewust worden van de adem met ademoefeningen en ademspelletjes, concentratie- en aandachtsoefeningen, kennis maken met de binnen- en buitenwereld maar ook ontspannen d.m.v. visualisatie of meditatie. 

De lessen werden afgestemd op de ontwikkelingsfasen van de kinderen. 


Kinderyoga op SO A.Willeboerschool in Rotterdam Kralingen

Vanaf begin 2018 ontvangen ook de kinderen in het speciaal onderwijs yoga op school. Deze therapeutische yogalessen geef ik volgens de Sonia Sumar methode: 'Yoga for the Special Child'. Dit is een zachte yogavorm voor kinderen met speciale zorgvraag, verstandelijke of lichamelijke beperking zoals bijv. autisme, ADHD, CP of Down Syndroom.


Ook verzorg ik maandelijks yogaclinics op verschillende basisscholen in Rotterdam e.o. (via Sportbedrijf Rotterdam) en geef ik yogaworkshops voor tieners & jongeren op oa. Wolfert Tweetalig en Wolfert College en bij Stichting Bont (Stichting voor jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking).


Voor meer informatie over yoga en mindfulness op (basis)scholen en speciaal onderwijs, mail naar [email protected] of bel 06-83419916 om vrijblijvend een afspraak te maken.