de weg naar je Ware Zelf

OmiYoga

Yoga op school en speciaal onderwijs

Yoga op Vrijeschool in Rotterdam West

Vanaf begin 2017 tot eind 2018 hebben alle kinderen op deze eigentijdse vrijeschool iedere week yogales ontvangen. Alle elementen van de integrale yogales kwamen aan bod: spelenderwijs de lichaamshoudingen aanleren, bewust worden van de adem met ademoefeningen, concentratie- en aandachtsoefeningen, kennis maken met de binnen- en buitenwereld maar ook ontspannen d.m.v. visualisatie en meditatie. De lessen werden afgestemd op de ontwikkelingsfasen van de kinderen. 


Yoga op SO A. Willeboerschool in Rotterdam Kralingen

Vanaf begin 2018 t/m mei 2019 verzorgde ik de yogalessen voor de kinderen op speciaal onderwijs A. Willeboerschool (ZMLK school). Deze yogalessen gaf ik volgens de unieke yogamethode: 'Yoga for the Special Child®'. Dit is een zachte en therapeutische yogamethode die zeer effectief is voor kinderen met een verstandelijke, lichamelijke, meervoudige of sociaal-emotionele beperking zoals Autisme (ASS), ADHD, ADD, Cerebrale Parese of Down Syndroom.


Tevens ben ik opgeleid en bevoegd om de training 'Yoga & Mindfulness in de klas' te geven aan leerkrachten, docenten en pedagogische medewerkers. Door middel van korte interventies leer je op een laagdrempelige manier yoga en mindfulness technieken in de klas te integreren. Een aanrader voor elke leerkracht en docent!

Ook verzorg ik yogaclinics op verschillende basisscholen in Rotterdam via Sportbedrijf Rotterdam en Lekker Fit!  en yogaworkshops voor jongeren op het voortgezet onderwijs o.a. op Wolfert Tweetalig en Wolfert College en middelbaar beroepsonderwijs: Albeda College.


Voor meer informatie over yoga en mindfulness op scholen en in het speciaal onderwijs, neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en mail naar [email protected] of bel 06-83419916.