de weg naar je Ware Zelf

OmiYoga

Yogapraktijk OmiYoga

Bij Yogapraktijk OmiYoga kun je terecht voor:


** Nieuw! **  Speciale yogalessen in Nootdorp bij Ipse de Bruggen!  Deze yogalessen zijn speciaal voor (jong) volwassenen met een lichamelijke, meervoudige of verstandelijke beperking in kleine groepjes. Binnenkort hier meer over!


** Nieuw! ** Speciale yogalessen voor (jong) volwassenen met een chronische aandoening of beperking zoals diabetes, hart- en vaatziekten maar ook bij angsten in Rotterdam (in  het kader van Preventie Akkoord, gezond en vitaal Rotterdam, in samenwerking met Sport MEE ).


** Nieuw! ** Ben je als peuter-, kinder- of tieneryogadocent op zoek naar een leuke opdracht op een school , BSO of KDV? 

Neem dan contact met me op! Vanuit Yogapraktijk OmiYoga kun je aan de slag als yogadocent. Ik ben vorig jaar een buro voor yogadocenten gestart en ik help je graag bij het vinden van een geschikte plek waar jij weer veel kinderen kunt helpen met yoga!


** Nieuw! ** OmiYoga is bezig met het ontwikkelen van online yoga programma's, deze worden op maat aangeboden voor  kinderen én volwassenen thuis of op school, eventueel in combinatie met zoomlessen, privélessen of groepslessen. Ben je niet in de gelegenheid om naar de yogales te gaan of  wil je om welke reden dan ook liever thuis yoga kunnen doen? Ook kan angst of onzekerheid  een rol spelen dat je voor online yoga kiest. 

Binnenkort meer informatie hierover! Maar ben je nu al geinteresseerd en heb je vragen bel of stuur me een mailtje, samen kijken we naar waar jij behoefte aan hebt. 


* Individuele begeleiding van kinderen en volwassenen met een beperking zowel thuis als op locatie. Verschillende activiteiten worden aangeboden, afgestemd op de wensen!  Er is veel mogelijk. Neem gerust contact met mij op en dan kijken we naar de mogelijkheden. 

 

* Yoga for the Special Child® :  speciale yoga voor kinderen én volwassenen met een specifieke zorgvraag of beperking. Deze unieke methode is therapeutisch en zeer effectief voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke , lichamelijke of meervoudige beperking zoals Down Syndroom, CP, ASS en andere zorgvragen. Zowel 1 op 1 als groepslessen thuis, op locatie, op school (SO, VSO, SBO), Medisch KDV en dagbesteding etc... Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.


* Integrale Yoga voor kinderen, tieners, (jong) volwassenen en ouder&kind yoga / gezinsyoga. Thuis en op locatie, scholen, BSO's.


* Train de trainer:  trainingen voor leerkrachten, docenten en pedagogische medewerkers om dmv korte interventies de yoga, adem en mindfulness technieken in de klas of groep toe te passen.