de weg naar je Ware Zelf

OmiYoga

Yogapraktijk OmiYoga

Bij Yogapraktijk OmiYoga kun je terecht voor:


** Binnenkort! ** Happy Yogadagen: Samen met Maya organiseer ik jaarlijks terugkerende happy yogadagen in een oase van rust in Monster op zondag 23 en 30 augustus 2020.

Ontspanningsyoga, adem- en ontspanningsoefeningen, meditatie, een strandwandeling of stiltemeditatie in de tuin of chillen in de hangmat incl. een heerlijke gezonde en vega lunch. Voor aanmelden klik hier voor de website van Maya


** Nieuw! **  Dit jaar organiseren we voor het eerst een Speciale Happy Yogadag voor jongeren en (jong) volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking op zaterdag 29 augustus 2020.

Ontspanningsyoga, adem- en ontspanningsoefeningen, meditatie, hoofd of handmassage, een strandwandeling of chill moment in de hangmat, incl. een gezonde en lekkere vega lunch. Voor aanmelden klik hier voor de website van Maya


Nieuw! **  Naomi is bezig met het ontwikkelen van speciale online yoga programma's, deze worden op maat aangeboden voor  kinderen én volwassenen thuis of op school, eventueel in combinatie met zoomlessen, privélessen of groepslessen. 

Ben je niet in de gelegenheid om naar de yogales te gaan of  wil je om welke reden dan ook liever thuis yoga kunnen doen? 

Binnenkort meer informatie hierover! 

Ben je geinteresseerd en heb je vragen bel of stuur me een mailtje, dan kijken we samen naar waar jij of jouw kind behoefte aan heeft. 


** Nieuw! **  Speciale yogalessen in Nootdorp bij Ipse de Bruggen!  Deze yogalessen zijn speciaal voor (jong) volwassenen met een lichamelijke, meervoudige of verstandelijke beperking in kleine groepjes. Start per september 2020! Binnenkort hier meer over!


** Nieuw! ** Speciale yogalessen voor (jong) volwassenen met een chronische aandoening of beperking zoals diabetes, hart- en vaatziekten maar ook bij angsten in Rotterdam (in  het kader van Preventie Akkoord, gezond en vitaal Rotterdam, in samenwerking met Sport MEE ). Dit is vanwege de Corona-situatie uitgesteld!


** Nieuw! ** Ben je als peuter-, kinder- of tieneryogadocent op zoek naar een leuke opdracht op een school , BSO of KDV? 

Neem dan contact met me op! Vanuit Yogapraktijk OmiYoga kun je aan de slag als yogadocent. 

Ik ben vorig jaar een buro voor yogadocenten gestart en ik help je graag bij het vinden van een geschikte plek waar jij kinderen kunt helpen met yoga!  Samen kunnen we zo de yoga verspreiden! 


* Individuele begeleiding van (jong) volwassenen met een beperking zowel thuis als op locatie. Verschillende activiteiten worden aangeboden, afgestemd op de wensen!  Er is veel mogelijk. Neem gerust contact met mij op en dan kijken we naar de mogelijkheden. 

 

* Yoga for the Special Child® :  speciale yoga voor kinderen én volwassenen met een specifieke zorgvraag of beperking. Deze unieke methode is therapeutisch en zeer effectief voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke , lichamelijke of meervoudige beperking zoals Down Syndroom, CP, ASS en andere zorgvragen. Zowel 1 op 1 als groepslessen thuis, op locatie, op school (SO, VSO, SBO), Medisch KDV en dagbesteding etc... Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.


* Integrale Yoga voor kinderen, tieners, (jong) volwassenen en ouder&kind yoga / gezinsyoga. Thuis en op locatie, scholen, BSO's.


* Train de trainer:  trainingen voor leerkrachten, docenten en pedagogische medewerkers om dmv korte interventies de yoga, adem en mindfulness technieken in de klas of groep toe te passen.