de weg naar je Ware Zelf

OmiYoga

Yogapraktijk OmiYoga

Bij Yogapraktijk OmiYoga kun je terecht voor:


* * Nieuw! ** Online yoga : OmiYoga is bezig met het ontwikkelen van online yoga programma's, deze worden op maat aangeboden voor bij u thuis of op school, eventueel in combinatie met zoomlessen, privĂ©lessen of groepslessen. Binnenkort meer informatie hierover! Maar ben je nu al geinteresseerd en heb je al vragen bel of stuur me een mailtje, samen kijken we naar waar jij behoefte aan hebt. 


* * Nieuw! * * Ben je als peuter-, kinder- of tieneryogadocent op zoek naar een leuke opdracht op een school , BSO of KDV? 

Neem dan contact met me op! Vanuit Yogapraktijk OmiYoga kun je aan de slag als yogadocent. Ik ben vorig jaar een buro voor yogadocenten gestart en ik help je graag bij het vinden van een geschikte plek waar jij weer veel kinderen kunt helpen met yoga!


* Individuele begeleiding van kinderen en volwassenen met een beperking zowel thuis als op locatie. Verschillende activiteiten worden aangeboden, afgestemd op de wensen!  Er is veel mogelijk. Neem gerust contact met mij op en dan kijken we naar de mogelijkheden. 

 

* Yoga for the Special Child® :  speciale yoga voor kinderen en volwassenen met een specifieke zorgvraag. Deze unieke methode is therapeutisch en zeer effectief voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke , lichamelijke of meervoudige beperking. Zowel 1 op 1 als groepslessen thuis, op locatie, op school (SO, VSO, SBO), MKDV, dagbesteding etc... 


* Integrale Yoga voor kinderen, tieners, (jong) volwassenen en ouder&kind yoga / gezinsyoga. Thuis en op locatie, scholen, BSO's.


* Train de trainer:  trainingen voor leerkrachten, docenten en pedagogische medewerkers om dmv korte interventies de yoga, adem en mindfulness technieken in de klas of groep toe te passen.